Naročite Omega-3

Da, želim 4-mesečno zalogo samo za 19,95 €

Omega-3

Omega-3 maščobne kisline so bistvenega pomena za zdravje možganov, oči in srca. Visoko kakovostno ribje olje je najboljši vir omega-3, saj so maščobne kisline v ribjem olju že v obliki EPA in DHA.

To prehransko dopolnilo omega-3 vam omogoča, da vsak dan preprosto dobite dovolj vitalnih maščobnih kislin, da lahko vaše telo deluje optimalno.

Omega-3

Vsebina naročila

Pošiljka vsebuje 240 Omega-3 kapsul (2 paketa vsebuje 120 kapsul), kar zadostuje za 4-mesečno zalogo za eno osebo za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli na dan).

Skupna cena

Skupna cena za prvo pošiljko: 19,95 € (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: 6,65 € na mesec). Skupna cena za naslednje pošiljke: 39,90 € (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: 13,30 € na mesec).

Plačilo

Plačilo je možno samo preko položnice/računa (bančno nakazilo). Plačilo z bančnim nakazilom po prejemu izdelka. Račun je priložen pošiljki izdelka. Rok zapadlosti računa je 28 dni po odpremi izdelka. Obdobje izdajanja računov približno vsakih 4 mesece, vključeno v vsako pošiljko. En račun/položnica vsebuje skupno ceno za posamezno pošiljko. (Popolne informacije o plačilu položnice/računa (bančno nakazilo) in o zamudah pri plačilih si oglejte v pogojih poslovanja)

Pošiljka

Prvo pošiljko boste prejeli neposredno v vaš poštni nabiralnik približno dva tedna po oddaji naročila. Naslednje pošiljke so dostavljene približno 4 mesece po prvi pošiljki. Datum pošiljanja za vaše naslednje pošiljke je vedno prikazan na računu/položnici izdelka, ki je priložen pošiljki. Pošiljamo samo v Slovenijo.

Trajanje pogodbe in spremembe

Naročniško razmerje je sklenjeno za nedoločen čas. Interval pošiljanja, naročnino in drugo lahko kadar koli spremenite ali prekličete, tako da kontaktirate našo podporo za stranke na (pomocstrankam@strnordic.si). Če želite, da se spremembe uporabijo pri naslednji pošiljki, ne pozabite opraviti vseh sprememb ali preklicati pošiljke najkasneje 10 dni pred datumom naslednje pošiljke. Datum naslednje odpreme je viden na zadnjem računu/položnici za izdelek.

Pravica do odstopa od pogodbe in pravica do odpravila napak

Vaša pogodba ima 14-dnevno pravico do odstopa. Za blago velja tudi zakon o varstvu potrošnikov glede skladnosti blaga. Preberite si vse pravice do odstopa in pravica do odpravila napak v zvezi z neskladnostjo v pogojih poslovanja.

Preizkusite 4-mesečno zalogo za polovično ceno!

(30-dnevna najnižja cena: 19,95 € prva pošiljka, 39,90 € vse naslednje pošiljke)

Z oddajo naročila prevzamate obveznost plačila