Boljše stanje kolenskih sklepov v samo 8 tednih!

Boljše stanje kolenskih sklepov v samo 8 tednih!

Curminol

Japonski raziskovalci so v samo 8 tednih ugotovili, da so kolenski sklepi pri ljudeh v boljšem stanju po prejemu patentirane zeliščne mešanice, ki jo najdemo le v Curminolu. V raziskavi je sodelovalo 48 ljudi.

Upoštevali zlati standard za raziskave

Objavljena študija je bila izvedena v skladu z “zlatim standardom” za znanstvene raziskave. Torej je bila dvojno slepa in s placebom nadzorovana študija.

To pomeni, da niti udeleženci študije niti raziskovalci vnaprej niso vedeli, kdo je prejel aktivno zeliščno mešanico, ki jo najdemo v Curminolu in kdo je prejel neaktivne lažne tablete-placebo.

Udeleženci so bili razdeljeni v dve skupini. Ena skupina je prejela patentirano zeliščno mešanico, ki jo sestavljajo Curcumin C3 Complex, Boswellin in ingver, druga skupina pa je prejemala neaktivne lažne tablete.

Vse udeležence raziskave so natančno spremljali in znanstveno preučevali od začetka in tudi do 8 tednov po raziskavi.

Boljše stanje kolenskih sklepov in višja kakovost življenja.

Japonski raziskovalci so prišli do spoznanja, da se je boljše stanje kolenskih sklepov in povečana kakovost življenja pojavila v skupini, ki je prejemala aktivno zeliščno mešanico, katero najdete samo v Curminolu.

Rezultati in pozitivne izkušnje udeležencev so ustrezali tudi pozitivnim rezultatom preiskav krvi.

Zdrava in funkcionalna kolena zagotavljajo večjo kakovost življenja. Če naša kolena ne delujejo pravilno, to vpliva na naše dejavnosti v vsakdanjem življenju.

Prav tako lahko zmanjša našo željo po vadbi ali kakršnih koli aktivnostih. Zato zdrava kolena in kolena brez bolečin povečujejo aktivnost in kakovost življenja.

O Curminolu

Curminol je prehransko dopolnilo, ki je razvito in proizvedeno na Norveškem ter je edinstveno, ker vsebuje patentirano in preučevano mešanico Curcumin C3 Complexa, Boswellina in ingverja.

Poleg tega vsebuje nedenaturirani kolagen II za sklepe, vitamin D, vitamin C in BioPerin, ki povečuje biološko uporabnost aktivnih snovi v Curminolu. Vse to se nahaja v posebnem omega-3 olju, Crystal Oil™ ribjem olju kot podlagi dopolnila. To olje je še posebej bogato z EPK omega-3 maščobno kislino. Znanstvene študije kažejo, da taka zasnovana sestava zagotavlja povečano sinergijo zlasti s kompleksom Curcumin C3.

Za razliko od drugih podobno zasnovanih izdelkov je Curminol neposredno podprt v mednarodnih študijah in patentiranih sestavin.


Preizskusite Curminol za 3 mesecev

Redna cena 39,90 €
Zdaj samo za 19,95 €!

Curminol