Podjezični vitamini B12 zagotavljajo najboljše rezultate

B12

Mnogi ljudje so še vedno presenečeni, da sublingvalni (podjezični) vitamin B12 zagotavlja najboljše rezultate, v primerjavi z drugimi načini uporabe. Vendar študije kažejo, da ni razloga biti skeptičen glede tega. Največja znanstvena študija, ki primerja učinek B12 kot sublingvalna (podjezična) tableta v primerjavi z intramuskularnim (injekcija) B12 ne pušča dvoma.

Metode za zagotavljanje vitamina B12

Obstajajo različni načini konzumiranja vitamina B12 za ljudi, ki potrebujejo to prehransko dopolnilo iz različnih razlogov. Obstajajo navadne tablete, ki jih lahko pogoltnete in jih je mogoče dati intramuskularno (injekcija) ali kot napredne podjezične tablete, kot je naš vitamin B12, ki vsebuje kar 1000 µg vitamina B12 v obliki za telo pripravljene surovine B12 Metilkobalamin.

Obsežna študija, ki je primerjala učinkovitost podjezičnega vitamina B12 v primerjavi z intramuskularnim (injekcija) B12 je zdaj na voljo, rezultati pa bodo verjetno marsikoga presenetili: Vitamin B12, konzumiran v obliki podjezične tablete, je bil učinkovitejši od intramuskularnega konzumiranja!

Izmerjen učinek s krvnimi preiskavami

Raziskovalci, ki stojijo za to študijo, so izmerili B12 ravni v krvi pri več kot 4.200 bolnikih. Eni skupini so dajali vitamin B12 v obliki podjezične tablete, drugi skupina pa je dobila B12 intramuskularno (injekcija).

Študija je največja te vrste, meritve pa so potekale v obdobju treh let.

Rezultati govorijo sami zase:

Tisti, ki so konzumirali vitamin B12 sublingvalno, so imeli bistveno boljše ravni B12 v krvi v primerjavi s tistimi, ki so ga prejeli intramuskularno!

Prednosti vitamina B12 v obliki tablet:

● Dobite telesu pripravljen vitamina B12 v obliki metilkobalamina

● Absorbira se v sluznici ust in ne preko želodca/črevesja

● Sublingvalne tablete B12 zagotavljajo ustaljene in stabilne krvne vrednosti vsak dan, medtem ko intramuskularno konzumiranje povzroči postopno nižanje krvnih vrednosti do naslednjega konzumiranja, zaradi česar se lahko do naslednjega konzumiranja počutite slabše

● Tveganje nelagodja na mestih injeciranja (če B12 dobivate preko injekcij), saj so hematomi popolnoma odstranjeni (kopičenje krvi v tkivu ali organu)

● Tveganje za alergijske reakcije pri intramuskularnem konzumiranju je popolnoma odpravljeno

● Manjša obremenitev za zdravstveni poklic, saj lahko tablete jemljete doma in število obiskov pri zdravnikih se lahko bistveno zmanjša, tako da jim ostanejo sredstva in čas za pomembnejše zdravstvene posvete in delo

● Podjezične tablete so za družbo bolj ekonomične

Torej, če ugotovite, da ste pogosto utrujeni, letargični in izčrpani, vam bo vitamin B12 v pravi obliki in odmerku pomagal – in hitro boste opazili želene učinke in rezultate! Najboljše rezultate z vitaminom B12 dosežete, če ga uporabljate kot podjezične tablete.


Preizskusite Vitamin B12 1000 μg za 6 mesecev

Redna cena 39,90 €
Zdaj samo za 19,95 €!

B12

Vsebina tablete:

Vitamin B12 (metilkobalamin)1000 µg