Da, želim 5-mesečno zalogo za samo 19,95 €

Multivitamin

STR Nordic Multivitamin je vsestranski vitaminsko-mineralno prehransko dopolnilo, ki vsebuje vsa pomembna hranila, ki jih telo potrebuje.

Multivitamin vsebuje kar 19 pomembnih vitaminov in mineralov. Izdelek vsebuje široko paleto vitaminov skupine B, vitamine A, C in D ter minerale, kot so cink, železo, selen in jod. Z zaužitjem ene multivitaminske tablete dnevno, boste zagotovili, da vaše telo dobi vse pomembne vitamine in minerale za optimalno delovanje.

Multivitamin

Vsebina naročila

Pošiljka vsebuje 150 Multivitamin tablet (1 paket vsebuje 150 tablet), kar zadostuje za 5-mesečno zalogo za eno osebo za priporočen dnevni odmerek (1 tableta na dan).

Skupna cena

Skupna cena za prvo pošiljko: 19,95 € (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: 3,99 € na mesec). Skupna cena za naslednje pošiljke: 39,90 € (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: 7,98 € na mesec). Skupna cena izdelka vsebuje DDV + stroške pošiljanja.

Plačilo

Plačilo je možno samo preko položnice/računa (bančno nakazilo). Plačilo z bančnim nakazilom po prejemu izdelka. Račun je priložen pošiljki izdelka. Rok zapadlosti računa je 28 dni po odpremi izdelka. Obdobje izdajanja računov približno vsakih 5 mesecev, vključeno v vsako pošiljko. En račun/položnica vsebuje skupno ceno za posamezno pošiljko. (Popolne informacije o plačilu položnice/računa (bančno nakazilo) in o zamudah pri plačilih si oglejte v pogojih poslovanja)

Pošiljka

Prvo pošiljko boste prejeli neposredno v vaš poštni nabiralnik približno dva tedna po oddaji naročila. Naslednje pošiljke so dostavljene približno 5 mesecev po prvi pošiljki. Datum pošiljanja za vaše naslednje pošiljke je vedno prikazan na računu/položnici izdelka, ki je priložen pošiljki. Pošiljamo samo v Slovenijo.

Trajanje pogodbe in spremembe

Naročniško razmerje je sklenjeno za nedoločen čas. Interval pošiljanja, naročnino in drugo lahko kadar koli spremenite ali prekličete, tako da kontaktirate našo podporo za stranke na (pomocstrankam@strnordic.si). Če želite, da se spremembe uporabijo pri naslednji pošiljki, ne pozabite opraviti vseh sprememb ali preklicati pošiljke najkasneje 10 dni pred datumom naslednje pošiljke. Datum naslednje odpreme je viden na zadnjem računu/položnici za izdelek.

Pravica do odstopa od pogodbe in pravica do odpravila napak

Vaša pogodba ima 14-dnevno pravico do odstopa. Za blago velja tudi zakon o varstvu potrošnikov glede skladnosti blaga. Preberite si vse pravice do odstopa in pravica do odpravila napak v zvezi z neskladnostjo v pogojih poslovanja.

Preizkusite 5 mesečno zalogo za polovično ceno!

(30-dnevna najnižja cena: 19,95 € prva pošiljka, 39,90 € vse naslednje pošiljke)

Z oddajo naročila prevzamate obveznost plačila